Kahraman Suriye Ordusu Teröre Karşı Operasyonlarını Hız Kesmeden Sürdürüyor…

  • 18 Şubat 2015
  • 1.040 kez görüntülendi.
Kahraman Suriye Ordusu Teröre Karşı Operasyonlarını Hız Kesmeden Sürdürüyor…

Terörle mücadele operasyonlarını başarıyla sürdüren kahraman Suriye ordusu Şam, Hama, Homs, Lazkiye, Kunaytra ve İdlib Kırsallarında aralarında yabancı uyruklular da bulunan çok sayıda teröristi ölü ve yaralı olarak ele geçirdiler.

Ürdün Sınırından Sızan Teröristlerin Öbeklendiği Siys Dağında Teröre Ağır Darbeler İndirildi

Şam Kırsalının Zuhur, Villat ve Sait caddelerinin yanı sıra Han el Şeyh tarım arazileri ve Ayn el Bostan Köyünde düzenlenen operasyonlar sonucunda aralarında Libya, Yemen ve Tunus uyruklular da bulunan çok sayıda terörist ölü olarak ele geçirildi.

Şam’ın batı kırsalında yer alan el Hibariye köyü girişinde bulunan terör yuvalarının havadan bombalandığı operasyonlarda Badiyet el Şam ve Burkaniye bölgeleri arasında yer alan Siys Dağında onlarca terörist öldürüldü.

Yapılan açıklamada Siys dağının Horan dağ silsilesinin bir parçası olduğu ve Ürdün sınırından sızan teröristlerin büyük oranda burada öbeklenmiş olduğu belirtildi.

Teröristler İnsanlık Dışı İsimlendirmelerle Hakim Oldukları Bölgelerde Ağır Kayıplar Verdiler

Hama Kırsalında düzenlenen bir dizi nitelikli operasyon sonucunda birçok terör yuvası yok edilirken teröristlere ait büyük miktarda silah ve mühimmat imha edildi.

Selemiye Nahiyesine bağlı Ebu Habeylet köyünde düzenlenen operasyonlarda çok sayıda terörist ölü ve yaralı düşürüldü.

Teröristlerin, vatandaşların mülklerini gasp ettiği ve karanlık insanlık dışı isimler altında hâkimiyetlerini ilan ettikleri; Dikeyla, Resm Kattiş ve Hamadi Amar köylerinde yoğun bir şeklide süren operasyonlarda teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat depoları yok edildi. Ayrıca operasyonlar kapsamında meydana gelen çatışmalarda da çok sayıda terörist ve elebaşları öldü.

Homs Kırsalında Teröristler En Güçlü Oldukları Bölgede Darbe Aldılar

Ordu birlikleri Homs kırsalında tekfirci teröristlere ait envai çeşit silah ve mühimmatı imha ettikleri operasyonlarda ayrıca IŞİD terör örgütüne bağlı çok sayıda teröristi ölü ve yaralı olarak ele geçirdiler.

Homs kırsalında, IŞİD terör örgütünün en önemli merkezlerinden sayılan, Rakka il sınırına yakın Rahhum köyünde düzenlenen bir operasyonda birçok terörist öldürüldü.

Ayrıca Mşeyrfe, Ebu Havadit ve Tafha köylerinde düzenlenen operasyonlarda birçok terör grubu havzalarında bulunan silah ve mühimmatla birlikte yok edildi.

Lazkiye Kırsalında Öbeklenmeye Çalışan Teröristlerden Onlarcası Öldürüldü

Türkiye sınırından sızan teröristlerin öbeklenmeye çalıştığı Lazkiye Kırsalının kuzeyinde terör yuvalarına ve teröristlere büyük darbeler indirildi.

Kensebe Nahiyesi yakınlarında bulunan Akü, Vadi Basur, Naciye köyleri ve Halep-Lazkiye yolu üzerinde süren operasyonlar kapsamında birçok terör yuvası yok edildi.

Teröristlere ait büyük miktarda silah ve mühimmatın imha edildiği operasyonlar kapsamında meydana gelen çatışmalar sonucunda da onlarca terörist ölü ve yaralı olarak ele geçirildi.

Teröristlerle-İsrail Arasındaki İletişim-Sevkiyat Noktalarında Operasyonlar Yoğunlaştırıldı

Teröre karşı operasyonların giderek yoğunlaştığı Kunaytra kırsalının Dera yönünde uzanan şeridi üzerinde birçok terör yuvası yerle bir edildi.

Çok sayıda teröristin öldürüldüğü operasyonlarda ayrıca teröristlere ait büyük miktarda silah ve mühimmat imha edildi. İmha edilen silahlar arasında ağır silah olarak nitelendiren silahlar da bulunuyor.

Teröristler tarafından tekrar tekrar saldırıya maruz kalan Batı Hazzan el Samdaniye bölgesinin batı kesiminde düzenlenen operasyonlarda Nusra Cephesine bağlı çok sayıda terörist öldürüldü ve farklı ebat ve etkiye sahip büyük miktarda silahları imha edildi.

Ordu birlikleri Dera Kırsalındaki beldelere ulaşma noktası olarak nitelendirilen Güney Tel Meshare bölgesinde bulunan terör yuvaları ve merkezlerine ağır darbeler indirdi.

Kunaytra kırsalında yoğun bir şekilde devam eden operasyonların bir amacının da silahlı terör grupları ile işgalci İsrail arasındaki iletişim-sevkiyat noktalarını kontrol altına almak olduğu ifade edildi.

İdlib Kırsalında Karanlık Zulüm Ablukasında Teröristler Ardı Ardına Hezimetler Yaşıyor

İdlib kırsalında bulunan terör yuvaları ve örgütlerine yönelik operasyonlar sonucunda Ebu Duhur ve diğer bölgelerde çok sayıda terörist öldürüldü.

İki gündür Ebu Duhur, Üm Ceriyn, Tel Selmo ve Hamdaniye bölgelerinde yoğunlaşan operasyonlar sonucunda çok sayıda terörist öldürüldü havzalarında bulunan silah ve mühimmat imha edildi.

Ebu el Duhur bölgesini bir süredir karanlık ve zulüm ablukası altına alan Nusra Cephesine ve Ahrar el Şam örgütlerine bağlı teröristleri iki gündür ordu birliklerimiz tarafından ağır hezimetlere uğratılıyorlar.

Cisr el Şuğur bölgesine bağlı Halelvez Köyünde düzenlenen operasyonlarda çok sayıda terörist ölü ve yaralı olarak ele geçirilirken teröristlere ait büyük miktarda silah ve mühimmat da imha edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.