Kahraman Suriye Ordusu, Teröristlere Aldıkları Masum Canların Hesabını Soruyor

  • 25 Aralık 2015
  • 1.084 kez görüntülendi.
Kahraman Suriye Ordusu, Teröristlere Aldıkları Masum Canların Hesabını Soruyor

Kahraman Suriye ordu birlikleri; teröristlerin vatan toprakları üzerinde aldıkları bütün masum canların, yaşattıkları bütün acıların ve anaların gözünden akan her gözyaşı damlasının hesabını sormaya devam ediyorlar. Bu çerçevede kahraman birlikler düzenledikleri başarılı operasyonlarla ülkenin bütün il, bölge ve beldelerinde lağım fareleri gibi saklanmaya çalışan çok sayıda teröristi ölü ve yaralı olarak ele geçirdi.

HOMS:

Askeri kaynak SANA muhabirine açıklamasında; hava güçlerinden destek alan ordu birliklerinin Homs Kentinin yaklaşık 80 km güneydoğusuna düşen Mhin ve Havvarin bölgelerinde IŞİD terör örgütüne ait hareketlenme ve mevkilerini yoğun ateşe tutuklarını ifade etti. Kaynak; operasyonlarda teröristlerin silah ve mühimmat taşıyan araçlar ve merkezlerinin imha edilip birçok teröristin öldürüldüğünü sözlerine ekledi.

Bu arada saha kaynakları; Homs kırsalının güneydoğusunda ordu birliklerinin destek güçleriyle işbirliği içinde IŞİD’in toplanma eyerlerine yönelik nitelikli operasyonlarını sürdürdüklerini; Hades Köyü ve Um Keddum Tepelerine ek olarak Mhin Petrol İstasyonunda bulunan radikal teröristlerin son mevkilerini imha ettiklerini belirtti.

Kaynak; Homs kırsalının kuzeyi Doğu Zafarane Bölgesinde de hava güçlerinin Nusra Cephesinin siper ve karargahlarını hedef almalarıyla ağır makineli silahlarla donatılmış araçlarını imha edip çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini aktardı.

DERA:

Öte yandan askeri kaynak; ordu birliklerinin Dera Beled’te İsrail’den destek alan teröristlerin yuvalarına karşı başarılı operasyonlarında siper kurmada kullandıkları bir dozeri tamamen imha ederek onunla beraber bulunan bir terör grubunun tüm üyelerini öldürdüklerini söyledi.

Dera Mahatta da ordu birliklerinin teröristlerin hareketlenmelerini hedef aldıklarını belirten kaynak; teröristlere ait 2 yuva ve 2 gözetleme kamerasını imha ettiklerine dikkat çekti.

LAZKİYE:

SANA’ya açıklama yapan askeri bir kaynak ordu birliklerinin Halk Savunma Güçleriyle işbirliği içinde Lazkiye kırsalının kuzeyinde Erdoğen çeteleri tekfirci terör çeteleri ağır kayıplara uğratmaları ardından Avda ve Harami tepelerini kontrollerine geçirdiklerini belirtti

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.