Kahraman Yemen Ordusu: Savaşı İşgalci Koalisyon Başlattı Ama Biz Bitireceğiz!

  • 23 Ağustos 2020
  • 387 kez görüntülendi.
Kahraman Yemen Ordusu: Savaşı İşgalci Koalisyon Başlattı Ama Biz Bitireceğiz!
 Yemen savunma bakanı, Suud liderliğindeki koalisyonu, ülkeye karşı savaşı durdurmazlarsa acıklı koşullarla karşılaşacakları ve Yemenli savaşçıların savaşı kazanacağı uyarısında bulundu.
El-Mesire haber ajansının bildirdiğine göre, Yemen Savunma Bakanı Muhammed Nasır el-Atifi, Yemenli savaşçıların durumu ve hazırlıklarını öğrenmek için el-Cevf eyaletindeki Hubb’ul Şaf bölgesindeki Yemen mevzilerini ve güçlerini ziyaret etti ve Ensarullah lideri Abdulmelik Bedreddin el-Husi ve Yemen Yüksek Siyasi Konseyi Başkanı Mehdi el-Meşat’ın cephelerde düşmana karşı zaferler kazanmalarından ötürü orduyu tebrik ettiğini iletti.
Yemen Savunma Bakanı Muhammed Nasır el-Atifi, Yemen güçlerine hitaben yaptığı konuşmada, onların zaferlerini ve başarılarını överek, “Yemen halkına karşı acımasız bir savaş başlatan düşmanın ilk darbesini sindirdikten sonra önce pasif savunma, ardından pozitif ve fiili savunma aşamasına girdik ve savunma aşamasından saldırıya geçtik. Artık düşmana acı ve elem verici darbeler vurma aşamasına geçmeye hazırız.” dedi.
Muhammed Nasır el-Atifi, “Stratejik Caydırıcılık Denge Harekatı’nın dördüncü aşamasındayız ve düşman saldırılarını ve baskısını ne kadar yoğunlaştırırsa kadınlara ve çocuklara karşı o kadar çok suç işleyecektir. Daha fazla seçeneğimiz var. Caydırıcılığa hazırlığımız yüksek düzeydedir.” açıklamasında bulundu.
El-Atifi, yaptığı açıklamanın devamında, “Düşmanın teknolojisine karşı koyabilecek ve onu kısa ve uzun vadede kuvvetlerimize karşı etkisiz hale getirebilecek yeni teknolojilerle ileri bir hazırlık aşamasındayız.” diye belirtti.
Yemen Savunma Bakanı, Ensarullah liderinin ve Yemen Yüksek Konseyi’nin savaşı durdurma ve kuşatmayı kaldırma tavsiyesini saldırganlara ileterek, koalisyonunun acımasız saldırılarını sürdürmesi halinde sert ve acı verici bir yanıtla karşılaşacağı konusunda uyardı.
El-Atifi, “Suudi liderliğindeki koalisyon ülkemize karşı savaşı başlattı ve savaşı devam ettirir ve bu süreç devam ederse, bu savaşın sonunu biz belirleyeceğiz” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.