Kasım Süleymani, Seyyid Hasan Nasrallah İle Görüştü…

  • 30 Ocak 2015
  • 1.261 kez görüntülendi.
Kasım Süleymani, Seyyid Hasan Nasrallah İle Görüştü…

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları’na bağlı Kudüs Ordusu Komutanı General Kasım Süleymani, Beyrut’a giderek Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah ile son günlerdeki gelişmeleri görüştü.

El Meyadin kanalı bu haberi vererek, General Süleymani’nin, Nasrallah’la gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Beryrut’un güneyinde bulunan Zahiye bölgesine giderek, Şehit Cihat İmad Muğniye’nin evini ziyaret etti ve burada yapılan yas ve anma merasimine katıldı. General Kasım Süleymani’ni bu merasime katılımı sırasında Şehit Cihat Muğniye’nin dedesi ve Muğniye ailesinin diğer fertleri eşlik ettiler.

Siyonist İsrail Rejimi’nin saldırılarının sadece 48 saat sonrası gerçekleşen bu ziyarette sadece Hizbullah şehitleri için başsağlığı mesajlarının iletilmesi değil, belki bölgenin son durumu ve direniş cephesinin faaliyetlerinin de ele alındığı belirtiliyor.

General Kasım Süleymani daha sonra şehit baba ve oğul, İmad ve Cihat Müğniye’nin mezarını ziyaret ederek, bu iki büyük şehidin mezarlarına çelenk bıraktı.

General Süleymani Lübnan ziyaretinin ardından gece saatlerinde Tahran’a geri döndü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.