Kassam Sözcüsü: Kudüs günü, İslami ümmetin vahdeti için bir fırsattır

  • 23 Haziran 2017
  • 1.316 kez görüntülendi.
Kassam Sözcüsü: Kudüs günü, İslami ümmetin vahdeti için bir fırsattır

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin Kassam tugayları sözcüsü, İslami ümmette vahdet oluşturmak için dünya Kudüs gününün bir fırsat olduğunu belirtti.

İRNA’nın bildirdiğine göre İzzeddin Kassam tugayları sözcüsü Ebu ubeyde Kudüs günü münasebeti ile dün twitter hesabından paylaştığı mesajda, İslam ümmetinin yan çatışmaları bir kenara bırakarak, siyonist rejim işgalciliğine son verme görevine başlama zamanı geldiğini belirtti.

Ebu Ubeyde, Kudüs gününün İslam ümmetinde vahdet oluşturmak, Kudüs ve Filistin’in işgalden kurtarılması için bu vahdeti doğru yönde kullanılması için bir fırsat olduğunu söyledi.

Bu arada Filistinli direniş grupları koalisyonu Sekreteri Halid Abdulmecid de İRNA’ya verdiği demeçte, bu yıl Kudüs gününün özel öneme sahip olduğunu, zira Kudüs ve İslami ve Hıristiyanlık kutsallıklarının yahudileştirme ve siyonistlerin sürekli saldırı tehlikeleri ile karşı karşıya olduğunu belirtti.

Abdulmecid de bu şartlarda İslam ümmetinin, Filistin halkına destek mesajını iletmek ve kudüs ile kutsallıklarını hedef alan komplolara karşı ağır bir sorumluluğa sahip olduğunu söyledi./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.