Kassam Tugayları: Sina’da 4 Filistinlinin silahlı kişiler tarafından kaçırılmasına seyirci kalamayız

  • 23 Ağustos 2015
  • 814 kez görüntülendi.
Kassam Tugayları: Sina’da 4 Filistinlinin silahlı kişiler tarafından kaçırılmasına seyirci kalamayız

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, üç gün önce Gazze’den çıkış yaptıktan sonra Sina’da 4 Filistinlinin silahlı kişiler tarafından kaçırılmasına tepki göstererek, kaçırma olayına seyirci kalamayacaklarını belirtti.

Dün akşam (21 Ağustos Cuma) Gazze’nin güneyinde yer alan Rafah şehrinde askeri geçit töreninin ardından açıklama yapan El-Kassam Tugayları sözcüsü, “El-Kassam Tugayları, Filistin halkına Sina’da yapılanlara seyirci kalamaz. Bu konuda fazla konuşmayacak, susmayı tercih edecektir” dedi.

Yeri ve zamanı geldiğinde herkesin El-Kassam Tugayları’nın doğru konuştuğunu bir kez daha göreceğini belirten sözcü, olayın bütün ayrıntılarıyla El-Kassam Tugayları komutanlarının önünde olduğunu söyledi.

Diğer taraftan Siyonist işgal rejimi zindanlarında bulunan Filistinli esirlerin durumuna da değinen El-Kassam Tugayları sözcüsü, kendilerinden sabretmelerini, El-Kassam Tugayları’na ve direnişe güvenmelerini, bu konuda gösterecekleri sabrın fazla uzun sürmeyeceğini ifade etti.

İşgal rejimine de değinen El-Kassam Tugayları sözcüsü, işgal rejiminin halktan gizlediği gerçeklerin açığa çıktığında bu rejimin deprem yaşayacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.