Kassam Tugaylarından Gazze’de Tünel Bulan Siyonist İsrail’e Mesaj

  • 19 Aralık 2023
  • 40 kez görüntülendi.
Kassam Tugaylarından Gazze’de Tünel Bulan Siyonist İsrail’e Mesaj

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Telegram hesabından paylaşılan videoda Siyonist İsrail güçlerinin Gazze’de tünel bulduğu anlar yer aldı.

Yaklaşık bir dakikalık görüntü, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ve işgalci İsrail askerlerinin Gazze’deki bir tünelde gezmesi, askerlerin Gallant’a bilgi vermesiyle başlıyor.

Video, Filistinli direnişçilerin 7 Ekim’de başlattığı Aksa Tufanı isimli saldırıya ve esir alınan İsrailli askerlere ilişkin görüntülerle devam ediyor.

Görüntünün sonunda ise Gazze’nin kuzeyinde bulunan tünelin kullanım amacına işaret edilerek Arapça, İbranice ve İngilizce “Geç geldiniz, görev tamamlandı.” mesajı çıkıyor.

Siyonist rejim ordusu, dün, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde Gazze-İsrail sınırındaki Beyt Hanun-Erez Sınır Kapısı’nın 400 metre yakınında 4 kilometreden uzun, en derin noktası 50 metreye ulaşan bir tünel bulunduğunu duyurmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.