Kataib Hizbullahı: Irak’taki çatışmanın yeni bir aşaması, Mossad’a yapılan saldırıyla başladı

  • 15 Mart 2022
  • 231 kez görüntülendi.
Kataib Hizbullahı: Irak’taki çatışmanın yeni bir aşaması, Mossad’a yapılan saldırıyla başladı

Irak’ın Erbil kentindeki Mossad karargahına yapılan son füze saldırısına değinen Ketaib Hizbullah hareketi, Irak’taki çatışmaların yeni aşamasına geçildiğini duyurdu.

Sahte Siyonist rejimin son zamanlarda işlediği suçlar ve bu gaddar rejimin suçlarının ve kötülüklerinin karşılıksız kalmayacağının daha önce duyurulmasının ardından, Pazar sabahı “Siyonist Komplo ve Kötülüğün Stratejik Merkezi”, İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusunun ateşlediği güçlü füzeler tarafından hedef alındı.

IRNA’nın bildirdiğine göre Irak Ketaib Hizbullah hareketi Pazartesi günü bir bildiri yayınlayarak, Erbil’de Siyonist rejimin gelişmiş üssünün İslam inkılabı Muhafızlar Ordusu tarafından bombalanmasının, Irak’ta farklı bir çatışma aşamasına geçildiğini gösterdiğini duyurdu.

Irak direniş grubu, “Irak topraklarındaki uluslararası ve bölgesel çatışmaların yükünü daha da azaltmak için yabancı askeri üsleri ve istihbarat üslerini ülkemizden çıkarma gereğini yineliyoruz” dedi.

Açıklamada, “katil Siyonist rejimini, her türlü kötülüğün tekrarlanmasının sert, kararlı ve yıkıcı tepkilerle karşı karşıya kalacağı konusunda bir kez daha uyarıyoruz” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.