Katar bilet satışında ”İsrail” kelimesini kaldırdı yerine ”İşgal altındaki Filistin toprakları” kelimesini geçti

  • 11 Ağustos 2022
  • 205 kez görüntülendi.
Katar bilet satışında ”İsrail” kelimesini kaldırdı yerine ”İşgal altındaki Filistin toprakları” kelimesini geçti

Uluslararası Futbol Federasyonu’nun (FIFA) internet sitesinde Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası indirimli bilet satış departmanı, üye listesinden sahte “İsrail” kelimesini kaldırdı.

Siyonist gazete Yediot Aharonot’un Çarşamba günkü haberine göre, Uluslararası Futbol Federasyonu’nun (FIFA) internet sitesinde Katar’daki Dünya Kupası için indirimli biletlerin satışına yönelik özel bölümden “İsrail” kelimesini kaldırdı ve yerine “İşgal altındaki Filistin toprakları” ibaresini koydu.

Sözkonusu  siyonist gazeteye göre, FIFA portalının bu kısmı bir Katar vatandaşı tarafından yönetiliyor ve ikamet yerine göre bilet satın almak mümkün.

Yediot Aharonot, İsrailli futbolseverlerin dün FIFA internet sitesinde Dünya Kupası indirimli bilet satın alma bölümüne gittiklerinde, bu yılki Dünya Kupası arifesinde bu bölümdeki isim listesinden “İsrail” isminin kaldırıldığını fark ettiklerini belirtti.

Daha önce, Siyonist rejimin geçici başbakanı Yair Lapid, işgal altındaki bölgelerdeki futbol taraftarlarının Dünya Kupası’nı bizzat izlemek için Katar’a gidebileceğini tweetlemişti.

22. FIFA Dünya Kupası, 21 Kasım – 18 Aralık 2022 tarihleri ​​arasında Katar’da düzenlenecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.