Katar Emiri İran’ın misafirperverliğini takdir etti

  • 13 Mayıs 2022
  • 98 kez görüntülendi.
Katar Emiri İran’ın misafirperverliğini takdir etti

Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al-ı Sani twitter üzerinden paylaştığı mesajda Tahran ziyareti sırasında İran’ın misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

İranpress’in haberine göre Katar Emiri bu sabah twitter sayfasında İran cumhurbaşkanı ile beraber çektikleri fotoğrafı paylaşarak, “İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Raisi’ye Tahran ziyaretim sırasında beni sıcak karşılaması ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederim.” Yazdı.
Şeyh Tamim bin Hamad Al-ı Sani bu ziyareti sırasında İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ile çeşitli alanlarda ikili işbirliğinin boyutları hakkında görüştüğünü belirterek, ziyareti sırasında iki ülke yetkililerinin, dünyadaki ve bölgedeki güncel gelişmeleri dikkate alarak bölgede güvenlik ve istikrarı güçlendirmenin yollarını da görüştüklerini belirtti.
Katar Emiri, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ile Perşembe günü düzenlediği ortak basın toplantısında, İran’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlü, istikrarlı ve iyi komşuluğa dayalı olduğunu ifade etti./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.