Kerbela Valisi Erbain Merasimlerinde Güvenliğin Sağlanması Yönündeki Faaliyetlerin Takdire Şayan Olduğunu Belirtti…

  • 15 Aralık 2014
  • 816 kez görüntülendi.
Kerbela Valisi Erbain Merasimlerinde Güvenliğin Sağlanması Yönündeki Faaliyetlerin Takdire Şayan Olduğunu Belirtti…

Irak’ın Kerbela Valisi, Irak güvenlik güçleri ve halkının gece gündüz birlik içerisinde Erbain merasimlerinde güvenliğin sağlanması yönündeki faaliyetlerinin takdire şayan olduğunu belirtti.

Akil Et Tureyhi Pazar günü görkemli ve tarihi Erbain merasimlerinin kapanış merasiminde yaptığı konuşmada özel güvenlik önlemlerinin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini belirterek, başta Kerbela ilinin iki temsilcisi olmak üzere, sözkonusu ilin yerel ve hükümet yetkilileri, güvenlik güçlerine ve tüm halka teşekkür etti.

Kerbela valisi ayrıca, yerel ve yabancı medya organlarından da  Müslümanların görkemli ve tarihi Erbain merasimlerinin düzenlenişini iyi bir şekilde yansıttıkları için teşekkür etti.

Et Tureyhi ayrıca, Irak güvenlik güçlerinden  en son ziyaretçinin Kerbela şehrini terk ederek kendi topraklarına dönünceye kadar, merasimler sırasında güvenliğin sağlanması yönündeki dikkat ve hassasiyetlerinin devamı olarak, ziyaretçilerin sağ salim evlerine dönmeleri için de çaba harcamaları ve uyanık olmalarını istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.