Kimliği Belirsiz Kişiler Esirler Heyeti’nin Gazze’deki Ofisini Kundakladı…

  • 27 Ocak 2015
  • 858 kez görüntülendi.
Kimliği Belirsiz Kişiler Esirler Heyeti’nin Gazze’deki Ofisini Kundakladı…

Esir İşleri Heyeti’nin Gazze’deki ofisinin bu sabah (27 Ocak Salı) kimliği belirsiz kişilerce kundaklandığı ve ofiste bulunan eşyaların çalındığı ifade edildi.

Esir İşleri Heyeti İstatistik Dairesi Müdürü ve Gazze Ofisi Sorumlusu Abdunnasır Feravine, Quds Press Haber Ajansı’na konuyla ilgili yaptığı açıklamada, heyetin Gazze’deki ofisinin bu sabah erken saatlerde kundaklandığını, içindeki bilgisayarların ve eşyaların çoğunun yandığını söyledi.

Kundaklama olayını şiddetle kınayan ve Gazze’deki güvenlik birimlerinden olayı araştırarak failleri yakalamasını isteyen Feravine, yangının kasıtlı olarak çıkarıldığına inandığını, yangın sırasında kapının açık olduğunu ve bazı bilgisayarların alınmış olduğunu bildirdi.

Esir İşleri Heyeti’nin hiçbir gün esirler arasında ayrımcılık yapmadığına dikkat çeken Feravine, Gazze’deki ofisin kundaklanmasının sadece işgal rejimine hizmet edeceğini belirtti.

Uzlaşı hükümeti kurulmadan önce Esirler Bakanlığı olarak görev yapan Esir İşleri Heyeti, Filistin Kurtuluş Örgütü çatısı altında resmi bir kurum olarak çalışmalarını yürütüyor.

Kimliği belirsiz kişiler, daha önce de Gazze kentinde Filistin Kurtuluş Örgütü’ne bağlı Şehitler Heyeti’nin ofisini ateşe vermişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.