Komutan Selami: Müslümanlar Birliği, Erbain’in en büyük risaletidir

  • 14 Ekim 2019
  • 711 kez görüntülendi.
Komutan Selami: Müslümanlar Birliği, Erbain’in en büyük risaletidir

Devrim Muhafızları Genel Komutanı, Irak halkına Hüseyni -as- Erbain ziyaretçilerine gösterdiği misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Müslümanlar’ın Birliği’nin Erbain’in en büyük risaleti olduğunu belirtti.

Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, ülkenin güneybatısındaki Huzistan’da Şelemçe sınır kapısını ziyaret ederken yaptığı açıklamada, Hüseyin Erbain Yürüyüşü’nü dünyada eşsiz bir merasim olarak niteledi.

Komutan Selami, Irak halkının Erbain ziyaretçileri için türlü hizmetler ve imkanlar sunduğuna işaretle, Irak’ta geçtiğimiz günlerde yaşanan olayların tamamen iç mesele olduğunu ve Erbain ile alakası olmadığını vurguladı.

Tümgeneral Selami, Müslümanlar’ın birliğine vurgu yaparak, İran İslam Cumhuriyeti’nin İslam ülkeleriyle her türünden kardeşlik münasebetlerini memnuniyetle karşıladığını söyledi.

Komutan Selami ayrıca İran İslam Cumhuriyeti’nin İslam ülkelerinde bazı hükümetlerin İslam dünyasında İsrail’in politikalarını hayata geçirmelerine izin vermeyeceğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.