Komutan Selami: Şehit Süleymani suikastı ile düşmanı bölgeden çıkarma yolu açıldı

  • 18 Aralık 2020
  • 1.378 kez görüntülendi.
Komutan Selami: Şehit Süleymani suikastı ile düşmanı bölgeden çıkarma yolu açıldı

Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, Korgeneral Kasım Süleymani’nin ÅŸehadetinin Ä°slam dünyasının Ä°ran’a yönelik yollarının kapatılmasıyla sonuçlanmadığını, tam tersine düşmanı bölgede kovma yollarını açtığını belirtti.

Bugün ülkenin kuzeyindeki Sari’de düzenlenen Åžehit Süleymani ve Harem savunucuları ÅŸehitleri 1. ön anma merasiminde konuÅŸan Tümgeneral Selami, düşmanın azami baskı teorisinin halka baskı yapma ve ülkeyi ilerleme yoluna engel olma suretiyle, sadece Ä°ran deÄŸil, tüm Ä°slam bölgesini kontrol etmeye çalıştığını kaydetti.

Komutan Selami, azami baskının karnesi iftiharlarla dolu İran milletini bilim ve izzet yolundan uzaklaştırmadığı ve ülkenin savunma gücünün gelişmesine engel olamadığı gibi, İran bilim insanlarına yönelik suikastın da, bilimsel ilerlemelerine mani olmadığını vurguladı.

Düşmanları iyice tanıyan cesur, özgün ve mütevekkil liderin her daim İslam ümmeti ve askerlerine yol gösterdiğine dikkat çeken Tümgeneral Selami, bugün düşmanları yenmek için İslam Cumhuriyeti ve İran milletinin gereken tüm imkanlara sahip olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.