Komutan Süleymani’den Cumhurbaşkanı’na övgü

  • 05 Temmuz 2018
  • 1.840 kez görüntülendi.
Komutan Süleymani’den Cumhurbaşkanı’na övgü

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Süleymani, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin ABD’li ve Siyonist yetkilerinin tehditkar açıklamalarına yönelik gösterdiği tavrını övgüyle karşıladı.

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Kasım Süleymani bugün yayınladığı bir mesajda, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin ABD’li ve Siyonist yetkilerinin tehditkar açıklamalarına yönelik gösterdiği tavrını övgüyle karşıladı.
Tümgeneral Süleymani’nin kaleme aldığı mesajda şu ifadelere yer verildi:
“Sayın Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, basında geniş yer bulan İran petrolü ihraç edilmediği takdirde tüm bölge petrolünün ihraç edilmesinin bir garantisi olmadığı ve İran İslam Cumhuriyeti’nin Siyonist Rejim’e olan tutumu yönündeki değerli beyanatınız bizler için gurur kaynağıdır”
Tümgeneral Süleymani, Ruhani’nin yaptığı tedbirli, değerli ve güçlü sözlerle İslam İnkılabı Lideri başta olmak üzere İran halkı ile tüm dünya Müslümanlarını onurlandırdığını belirtti.
İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ruhani dün Zürih’te İsviçre’li mevkidaşı Alian Berset ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İran İslam Cumhuriyeti’nin Siyonist rejimi illegal bir rejim ve bölgedeki faaliyetlerini de saldırganlık olarak gördüğünü kaydetti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.