Korsan İsrail Askerleri Bu Sabah Yaptığı Operasyonlarda 28 Filistinliyi Tutukladı…

  • 04 Aralık 2014
  • 829 kez görüntülendi.
Korsan İsrail Askerleri Bu Sabah Yaptığı Operasyonlarda 28 Filistinliyi Tutukladı…

Kudüs’te başlayan ve Batı Yaka’ya sıçrayan direnişi bastırmak için yoğun çaba harcayan ve bunun için her türlü baskı ve zulme başvuran işgal güçleri dün gece geç saatlerde ve bu sabah erken vakitlerde Batı Yaka ve Kudüs’te gerçekleştirdiği operasyonlarda 28 Filistinliyi tutukladı.

İşgal rejimi Filistin halkının direnişini kırmak için ağır yaptırım ve cezalar uygularken, ona bağlı asker görünümlü çeteler de baskı, tutuklama ve işkencelerini sürdürüyor. Dün (3 Aralık Çarşamba) gece geç saatlerden başlayan işgal güçlerinin operasyonları sabaha kadar sürerken, terör eşliğinde sürdürülen operasyonlarda Kudüs’te 12 Batı Yaka’da ise 16 kişi tutuklandı.

Tutuklama operasyonlarını doğrulayan Siyonistlerin Kanal-7 televizyonu, tutuklananlardan 11’nin Batı Yaka’da direnişe katıldıklarının tespit edildiğini ve soruşturma için ilgili makamlara teslim edildiklerini belirtti.

Tutuklama operasyonları büyük ölçüde işgal altındaki Kudüs’te yoğunlaşırken, Batı Yaka’nın Cenin, Nablus, El-Halil, Beytlahim ve Kalkiliya şehirleri ile bunlara bağlı beldelerde de tutuklamaların yapıldığı belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.