Korsan İsrail Güçleri, Sabahın Erken Saatlerinden İtibaren Cenin Kentinde Evlere Baskınlar Düzenlediler

  • 08 Mayıs 2015
  • 843 kez görüntülendi.
Korsan İsrail Güçleri, Sabahın Erken Saatlerinden İtibaren Cenin Kentinde Evlere Baskınlar Düzenlediler

Siyonist işgal güçleri bugün (8 Mayıs Cuma) sabahın erken saatlerinden itibaren Batı Yaka’nın kuzeyinde yer alan Cenin vilayetinin güney bölgelerinde bazı beldelere baskınlar düzenlediler. Batı Yaka’da Filistinlilerin güven ve huzur içinde yaşamalarına fırsat vermemek için sık sık eşkıya usûlü baskınlar düzenleyen siyonist işgal güçleri bugün sabah da Cenin’in güneyindeki Yabed, Arabe ve Merke beldelerine baskınlar düzenlediler. Baskınlarında bazı yerlerde askerî tuzaklar ve kontrol noktaları oluştururken bazı yerlerde de evlere baskınlar düzenleyerek her zaman yaptıkları gibi çirkin şekilde aramalar yaptılar.

Görgü tanıkları onlarca işgalci askerin Yabed beldesine düzenledikleri baskınlarda birçok mahalleye girdiklerini, inşaat halindeki binaların çatılarına çıkarak çevredeki evlerin fotoğraflarını çektiklerini dile getirdiler. Ayrıca bu beldenin ana girişinde büyükçe bir askerî kontrol noktası oluşturarak gelen geçen araçları durdurdu, içlerindeki insanların kimliklerini sıkı bir şekilde kontrol ettiler.

Aynı şekilde civardaki Merke ve Arabe beldelerine de baskın düzenleyerek bazı noktalara askerî tuzaklar kurdu, baskınlar ve aramalar yaptılar.

Bu sabah söz konusu beldelere gerçekleştirilen baskın ve aramaların daha çok korkutma amaçlı olduğu herhangi bir tutuklama yapılmadığı ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.