Kubbetu’s-Sahra’yı Bombalama Planını Siyonist Gazetesi Gün Yüzüne Çıkardı

  • 09 Ocak 2015
  • 938 kez görüntülendi.
Kubbetu’s-Sahra’yı Bombalama Planını Siyonist Gazetesi Gün Yüzüne Çıkardı

Siyonistlerin ünlü gazetesi Yediot Aharanoot bugün (9 Ocak Cuma) yayınlanan ekinde işgal rejiminin iç istihbarat teşkilatı Şabak tarafından tespit edilen ve Kubbetu’s-Sahra’yı yıkmayı amaçlayan bir planla ilgili bilgileri kamuoyuna açıkladı. Gazete, Kubbetu’s-Sahra’yı bombalamak suretiyle gerçekleştirilmesi düşünülen planın, Amerikalı bir göçmen tarafından gerçekleştirilmesinden yaklaşık doksan dakika önce tespit edildiğini yazdı.

Gazete haberle ilgili yorumunda da planın gün yüzüne çıkarılmasının ve başarısız kılınmasının işgal yönetimini Ortadoğu’da büyük bir ateşin içine sokmaktan kurtardığını dile getirdi.

Yediot Aharanoot gazetesi Amerikalı göçmen Adam Liwics’in Kubbetu’s-Sahra’yı bombalamak için iki plan hazırladığını bunlardan birini roketle diğerini de küçük bir insansız hava aracıyla gerçekleştirmeyi düşündüğünü yazdı. Bu kişinin planlarının bazı radikal yahudi ve hıristiyan örgütleri tarafından da teşvik edildiğine ve yönlendirildiğine dikkat çekti.

Haberde ayrıca söz konusu kişinin sorgulama esnasında Şabak yetkililerine planlarını gördüğü bir rüyanın etkisiyle hazırladığını söylediği bilgisine yer verildi. Bu kişi gördüğü rüyayı kendisine bir mesaj olarak kabul ettiğini ve o mesaj doğrultusunda kendisinden isteneni yapmaya çalıştığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.