Kudüslü Esirler Ne Pahasına Olursa Olsun Kudüs’e Döneceklerini Söylediler…

  • 07 Aralık 2014
  • 823 kez görüntülendi.
Kudüslü Esirler Ne Pahasına Olursa Olsun Kudüs’e Döneceklerini Söylediler…

Özgürlüklerine kavuşturulmalarından sonra siyonist işgal rejimi tarafından yeniden tutuklanan Kudüslü esirler işgal rejiminin Kudüs’ten sürgün edilmeyi kabul etmeleri karşılığında serbest bırakılmaları seçeneğini kesin bir şekilde reddetti ve hapiste tutulma pahasına da olsa Kudüs’e dönmekte ısrarlı olduklarını bildirdiler.

Esirler Kulübü’nün hukuk birimi müdürü Av. Cevad Bulas, Filistin Enformasyon Merkezi’ne yaptığı açıklamada Özgürlerin Vefası esir değişiminde özgürleştirilen esirlerden olan ve işgal rejimi tarafından yeniden tutuklanarak Celbu hapishanesine konulan altı Kudüslüye işgal rejimi tarafından sürgün seçeneğinin sunulduğunu, ancak bu kişilerin böyle bir alternatifi kesinlikle reddettiklerini ve ne pahasına olursa olsun Kudüs’te kalmayı tercih ettiklerini söyledi. Av. Bulas, Kudüslü esirlerin Kudüs’ü terk etmelerini isteyen bir öneriyi yanıltma amaçlı da olsa gerçek de olsa kabul etmeyeceklerini dile getirdiklerini ifade etti.

Av. Bulas, Kudüslü esirlerin kendilerini işgal rejiminin elinde rehine olarak gördüklerini, özgürlüklerine kavuşup yeniden Kudüs’e yerleşme dışında bir seçimlerinin de olmayacağını dile getirdi.

Av. Bulas, konuyla ilgili açıklamaları işgal rejiminin kendilerine sürgün pazarlığı teklifini sunduğu Kudüslü esirleri hapishanede ziyaret etmesinden sonra yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.