Kudüslü kadına Mescid-i Aksa’dan 2 hafta uzaklaştırma cezası verildi

  • 23 Mart 2015
  • 869 kez görüntülendi.
Kudüslü kadına Mescid-i Aksa’dan 2 hafta uzaklaştırma cezası verildi

İşgal güçleri, dün (22 Mart Pazar) sabah saatlerinde gözaltına aldığı Kudüslü iki kişiyi ilerleyen saatlerde serbest bırakırken, gözaltına aldığı diğer iki kişinin gözaltı sürelerini ise 24 saat daha uzattı.

“Kudüsümüz” Medya Merkezi, işgal güçlerinin gözaltına aldığı Rabhi Ebu Hısm isimli Filistinliyi bugün işgal mahkemesine gelmesi şartıyla serbest bıraktığını söyledi.

İşgal güçlerinin gözaltına aldığı Kudüslü Sündüs El-Kavasimi isimli kadını da Mescid-i Aksa’dan iki hafta uzaklaştırma cezası vererek serbest bıraktı.

“Kudüsümüz” Medya Merkezi, işgal güçlerinin gözaltına aldığı Muhammed Ebu Ğarbiyye ve Muhammed Nasır isimli gençlerin gözaltı sürelerini ise 24 saat daha uzattığını bildirdi.

İşgal güçleri, Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen Yahudi yerleşimcileri protesto ettikleri gerekçesiyle dün sabah Mescid-i Aksa’da baskınlara karşı nöbet tutan cemaati ve ilim öğrencilerini hedef alan gözaltı operasyonları gerçekleştirmişti.

İşgal güçleri, Filistinli gençlerin ve kadınların kimliklerine Mescid-i Aksa’ya girişte el koyuyor ve Yahudi yerleşimcilerin baskınlarına direnenleri ve yerleşimcileri protesto edenleri çıkış sırasında gözaltına alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.