Kültürel mücadele, tekfiri düşüncelerle etkin mücadele yolu

  • 16 Ağustos 2016
  • 941 kez görüntülendi.
Kültürel mücadele, tekfiri düşüncelerle etkin mücadele yolu

İran’ın Suriye elçisi, dünya toplumunun temel düşmanı olarak tekfiri düşünce karşısında İnsani ve İslami kültürün daha da yayılması gerektiğini bildirdi.

İRNA’nın bildirdiğine göre İran’ın Suriye büyük elçisi Muhammed Rıza Rauf Şeybani dün İran’ın Şam elçilik binasında Ehli Beyt İmamlarından sekizincisi Hz. İmam Rıza (as)ın mübarek hareminin hizmetçilerini ağırlayarak, tekfiri düşüncelerle etkin mücadele yolunun kültürel mücadele olduğunu bildirdi.

İslam İnkılabı düşüncesi ve dini kültür ve değerlerin yayılması ve aktarılmasının tekfiri terörizme karşı mücadele alanında en etkin yol olduğunu belirten Rauf Şeybani, İslam İnkılabının dünyadaki öteki devrimler ve düzenlerin en önemli farkının sahip olduğu değerler olduğunu belirterek, askeri hareket ve siyasetin ahlaki ve insani değer ve ilkelerle birlikte hareket etmesinin ileriye dönük kalıcı bir hareket olduğunu söyledi.

İran’ın Şam büyük elçisi ayrıca Lübnan’daki İslami Direniş hareketinin de değer ve ahlaki boyutunun ağır olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.