Kuveyt İranlıların Kuveyt’e girişinin yasaklandığı iddiasını yalanladı

  • 05 Şubat 2017
  • 1.047 kez görüntülendi.
Kuveyt İranlıların Kuveyt’e girişinin yasaklandığı iddiasını yalanladı

Kuveyt’in Tahran büyükelçiliği , İran başta olmak üzere 7 İslam ülkesi vatandaşlarının Kuveyt’e girişlerinin yasaklandığına dair iddiaların doğru olmadığını bildirdi.

İran haber ajansına göre, Kuveyt’in Tahran büyükelçiliği, dün yayınladığı bildiride, sözkonusu haberle ilgili çıkan iddiaların doğru olmadığını bildirirken, bazı medya kuruluşlarında  bu yönde çıkan haberlerin tamamen yalan olduğu zira Kuveyt’in İran dahil sözkonusu  ülkelerin vatandaşlarının Kuveyt’e girişlerinin yasaklandığına dair hiç bir  karar almadığı ve İran’ın Kuveyt’in dostu olduğu hatırlatıldı.

Daha önce bazı medya kuruluşları  İran dahil 7 İslam ülkesi vatandaşlarının Kuveyt’e girişlerinin yasaklandığını haber olarak geçmişlerdi.

Bildiride, Kuveyt’te başta İran olmak üzere çeşitli ülkelerden gelenlerin  güven ve huzur içinde  aileleriyle birlikte yaşadıklarına temasla, bütün haklara sahip oldukları ve onların yakınlarının da vize alarak Kuveyt’e rahatlıkla gelebildiklerine yer verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.