Kuveyt Patlaması Şehitlerini Anma Merasimine İslam İnkılabı Rehberi Temsilcilik Heyeti de Katıldı

  • 29 Haziran 2015
  • 725 kez görüntülendi.
Kuveyt Patlaması Şehitlerini Anma Merasimine İslam İnkılabı Rehberi Temsilcilik Heyeti de Katıldı

İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamanei tarafından temsilci bir heyetin, Kuveyt İmam Cafer Sadık (as) camiinde vuku bulan patlama olayı şehitlerini anma merasimine katıldı.
İslam İnkılabı Rehberinin İslam dünyası işleriyle ilgili üst düzey danışmanı Ayetullah Muhammed Ali Tashiri, Rehberlik Fakihler meclisi üyesi Ayetullah Abbas Ka’bi ile birlikte dün akşam Kuveyt’in el-Kebir camiinde düzenlenen İmam Cafer Sadık (as) camiine yönelik terör olayı şehitlerini anma törenine katılarak, bu facia dolayısıyla Kuveyt halkı ve devleti ile dert ortaklığında bulunduklarını bildirdi. Ayetullah Tashiri bu tören sırasında Kuveyt meclis başkanı ve diğer bir takım üst düzey yetkililerle görüşerek İslam İnkılabı rehberi, İran halkı ve İran hükümetinin taziye dileklerini iletti.
İran heyeti üyeleri bu tören esnasında ayrıca 3 İranlı şehid ailesi de dahil şehit aileleri ile tek tek görüşerek baş sağlığı dileklerini iletti ve Allah’tan onlar için sabır temennisinde bulundular. Bu heyet üyesi ayrıca bu törende Kuveyt bakanlarından bazıları ile de görüşmelerde bulundular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.