Laricani: 11 Şubat Yürüyüşüne Halkın Gösterdiği İlgi, Nükleer Anlaşmayı Desteklediklerinin Bir Göstergesi…

  • 15 Şubat 2015
  • 809 kez görüntülendi.
Laricani: 11 Şubat Yürüyüşüne Halkın Gösterdiği İlgi, Nükleer Anlaşmayı Desteklediklerinin Bir Göstergesi…

İran İslam Cumhuriyeti İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, bugün meclis açılış konuşmasında halkın 11 Şubat Yürüyüşü’ne geniş katılımına temas ederek, “Bu yıl ki 11 Şubat merasimleri İslami İran’ın dünya güçleriyle kendi hakkını savunmak için giriştiği çetin mücadelenin yapıldığı bir döneme rastlamıştır” dedi.

Laricani düşmanların halkın müzakereleri desteklemediğine dair yürüttüğü çalışmaların 11 Şubat Yürüyüşü’yle birlikte yenilgiye uğradığını belirtti ve “İran’ın ulu halkının sokaklara dökülerek bir kez daha düzenin gizli gücünü dünyaya göstermiş olduğunu ve bu vesileyle tüm dünya bilsin ki, İran İslam Cumhuriyeti halkın devrimiyle var olmuştur ve halktandır, bu düzenin yetkilileri de halk arasından seçilmiş ve zorlu sorumluluklar üstlenmişlerdir” diye konuştu.

İslami Şura Meclisi Başkanı ayrıca halkın 11 Şubat Yürüyüşü’ne geniş bir şekilde katılımının, İnkılap Rehberi’nin belirttiği doğrultuda ve adalete dayalı bir nükleer anlaşmayı desteklediklerinin bir göstergesi olduğunu vurguladı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.