Laricani, 22 Behmen yürüyüşlerine katılmaya vurgu yaptı

  • 11 Şubat 2016
  • 812 kez görüntülendi.
Laricani, 22 Behmen yürüyüşlerine katılmaya vurgu yaptı
İslami Şura meclisi başkanı İran halkının 22 Behmen yürüyüşlerine katılmasının, halkın seçimlere katılma iradesinin göstergesi olduğunu, aslında gelecekteki iki önemli seçim sahnesine girişi sayıldığını belirtti.

İslami Şura meclisi haber ajansının bildirdiğine göre meclis başkanı Ali Laricani dün 22 Behmen yürüyüşleri ile ilgili yaptığı açıklamada, İran halkının çeşitli kesitlerde zekice ve akıllıca hareketi ile İran toplumunun genel hareketini etkilediğini belirtti.

Laricani İran halkının bu sefer de İslam inkılabı zafer yürüyüşlerine katılmasının, çeşitli diplomasi ve bölgesel meselelerde kazanılan zaferler için olduğuna işaretle, İran halkının bölgede yüksek bir konum kazandığını belirtti.

İslami Şura meclisi başkanı ayrıca 22 Behmen’in bir ölçü olduğunu, çeşitli ülkelerden muhabirlerin, halkın dayanışmasını dünyaya aktaracağını söyledi.

İran halkının 22 Behmen yürüyüşlerine katılmakla dünyaya mesaj verdiğini belirten İslami Şura meclisi başkanı Ali Laricani, yürüyüşe katılmanın, halkın mevcut durumu tamamen kavradığını ve ona uygun olarak hareket ettiğinin göstergesi olduğunu söyledi./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.