Laricani: Halk direniş güçleri, İnkılap ülkülerinin savunucusu ve mahrumların destekçisidir

  • 23 Kasım 2016
  • 1.040 kez görüntülendi.
Laricani: Halk direniş güçleri, İnkılap ülkülerinin savunucusu ve mahrumların destekçisidir

İran İslami Şura Meclisi Başkanı, halk direniş güçlerinin, muhtelif alanlardaki yiğitçe varlığı ile İslam İnkılabı ülkülerinin savunucusu ve mahrumların destekçisi olduğunu bildirdi.

İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, İslami Şura meclisinin bugünkü açık oturumunda yaptığı konuşmada, halk direniş güçlerinin inkılabi değerlerle dopdolu olduğunu ve güçlü milli müdafaa siperi konumunda bulunduğunu söyledi.

Seferberlik haftası dolayısıyla tebriklerini bildiren Laricani, ülkenin mevcut şartlarında ulusal bir sermaye olarak halk seferberlik güçlerinden yararlanılması için gerekli alt yapının oluşturulmasının zaruri olduğunu ve meclisi bu hususta her türlü işbirliğinde bulunmaya hazır olduğunu bildirdi.

19 ila 26 Kasım tarihleri arasında İran’da özel törenler düzenlenerek halk seferberlik haftası düzenlenmektedir.

Halk seferberlik ve direniş güçleri ülke kalkınması, onarımı, tarım, sosyal, kültürel gibi bir çok alanda faaliyet gösterdiği gibi müdafaa ve askeri alanda da faaliyet göstermektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. haktan dedi ki:

    Bismillahirrahmanirrahim. Hamd alemlerin rabbi Allah’a salat ve selam Resulüne ve pak kıldığı Ehlibeyti’ne. Biliyorsunuz ki bazı çevrelerin üniversitede de deneyimlerini kadarıyla İran yönetimine ya da İslam medeniyeti, tarih ve kültürler bazında da önyargı ya da bilinçli düşmanlığı var ve ne yazık ki her alanda bu kısım mevcut. Tabi bizi sevmeyen ve boşuna izleyen düşman şunu iyi bilmeli ki öz Muhammedi İslam İmam Hüseyin aleyhi selam çizgisinde asla taviz yok. O kadar! Zaten Allah rızası Allah’a kavuşma ve Allah yoluna kurbanlıktan başka bir idealini yok ve Allah’ın hoşnutsuzluğuna sebep birşey karşı cihat hususunda hiçbir gücün ne tanınmışlığı ne de hükmü yok:) Editör hoca Allah’a emanet dicen, tamam:)

  2. mümin dedi ki:

    Bismillahirrahmanirrahim. Hamd alemlerin rabbi Allah’a salat ve selam Resulüne ve pak kıldığı Ehlibeyti’ne. Biliyorsunuz ki bazı çevrelerin üniversitelerde de deneyimlediğim kadarıyla İran yönetimine ya da İslam medeniyeti, tarih ve kültürler bazında da önyargı ya da bilinçli düşmanlığı var ve ne yazık ki her birimde de bu kısım mevcut. Tabi bizi sevmeyen ve boşuna izleyen düşman şunu iyi bilmeli ki öz Muhammedi İslam İmam Hüseyin aleyhi selam çizgisinde asla taviz yok. O kadar! Zaten Allah rızası, Allah’a kavuşma ve Allah yolunda kurbanlıktan başka bir idealini de yok ve Allah’ın hoşnutsuzluğuna sebep birşeye karşı cihat hususunda hiçbir gücün ne tanınmışlığı ne de hükmü yok:) Editör, Allah’a emanet dicen, tamam:)

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.