Laricani: İslam Dünyası Tüm İmkanlarını Korsan İsrail’e Karşı Kullanmalıdır, Müslüman Ülkelere Karşı Değil.

  • 13 Nisan 2015
  • 746 kez görüntülendi.
Laricani: İslam Dünyası Tüm İmkanlarını Korsan İsrail’e Karşı Kullanmalıdır, Müslüman Ülkelere Karşı Değil.

İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, Filistin halk kurtuluş cephesi genel sekreter yardımcısı Ebu Ahmet Fuat’la görüşmesinde, İslam dünyasının tüm imkanlarının, Müslümanların baş düşmanı korsan İsrail’le mücadele ve Kudüs ve işgal altındaki İslam topraklarının kurtuluşu için kullanılması gerektiğini vurguladı.
Laricani İran’ın Filistin milleti ve Siyonistlerin karşısındaki direniş grupların verdiği desteğe vurgu yaparak, İslam ülkelerinin kendi aralarında çatışmalarının, korsan İsrail’in lehine ve İslam dünyasının zararına olduğunu vurguladı.
Laricani ayrıca Yemen milletine karşı kullanılan imkanların, Filistin milletine yardım yolunda harcanması gerektiğini ifade etti.
Görüşmede Fuat da İran’ın Filistin milletine yardımlarından ötürü şükranlarını sunarak, “bu yardımlar olmasaydı, Filistin direniş gruplarının daha zor durumda olurdu”, ifadesini kulandı.
IŞİD terör örgütünün Yermuk kampına saldırmasına işaret eden Fuat, bu olayın da Filistin milletini hedef alan bir ecnebi komplosu olduğunu vurguladı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.