Laricani: İslam Ülkelerinin Sorunlarının Giderilmesi Yönünde Gayret Gösterilmesi Zaruridir…

  • 20 Ocak 2015
  • 824 kez görüntülendi.
Laricani: İslam Ülkelerinin Sorunlarının Giderilmesi Yönünde Gayret Gösterilmesi Zaruridir…

İran İslami Şura Meclisi Başkanı, İslam ülkelerinin karşı karşıya bulundukları sorunların giderilmesi yönünde gayret gösterilmesi zaruretini hatırlattı.

İslam Ülkeleri Parlamentolar Birliği Zirve Konferansına katılmak üzere İstanbul’a hareket etmeden önce basın mensuplarının sorularını cevaplandıran İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, “21.Asrın önündeki sorunlar ve onların çözümlenmesi yolları” bu konferansta ele alınarak üzerinde fikir teatisinin yapılacağı en önemli konu olduğunu bildirdi.

Bugün İslam ülkelerinin uluslar arası olayların tesiri altında kalmanın yanı sıra, bölgede terörizmin yayılmasına yol açan güvenlik sorunları gibi diğer bir takım sorunlarla karşı karşıya bulunduğunu belirten İran İslami Şura Meclisi Başkanı Laricani, Türkiye yolu üzerinde İran’ın Erdebil eyaletine de giderek burada bir takım yeni projeleri hizmete açacağını ve bölge halkıyla da yakında görüşmelerde bulunacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.