Laricani: Kudüs günü, Siyonist rejime karşı ifşaat günüdür

  • 23 Haziran 2017
  • 1.141 kez görüntülendi.
Laricani: Kudüs günü, Siyonist rejime karşı ifşaat günüdür

İran islami şura meclisi başkanı, bir çok ülkede düzenlenen Kudüs günü törenlerine işaretle, Kudüs gününün, Siyonist rejime karşı ifşaat günü olduğunu belirtti.

İslami şura meclis  başkanı Ali Laricani dün akşam Tahran’da gazetecilere yaptığı açıklamada, İmam Humeyni’nin –ra- Kudüs günü temelini atarak, Siyonist rejimin mazlum Filistin halkına karşı işledikleri cinayetleri örtbas etmeye çalışan batılı ülkelerin hilelerini ifşa ettiğini söyledi.
İslami şura meclis başkanı Siyonist rejimin teröristlere desteğinin altını çizerek, bu rejimin bölgeyi güvensizleştirerek, işgal altındaki topraklarda kendi şom hedeflerini gerçekleştirmeye ve ilerlettirmeye çalıştığını belirtti.
İran’ın Suriye’de IŞİD teröristlerin üssüne güçlü füzeli saldırısına ve Amerika ile Siyonist rejime mesajına değinen Laricani bu saldırının zaman ve saldırı şekli açısından çeşitli boyutlarda yararlı ve iyi bir girişim olduğunu söyledi.
İslam inkılabı muhafızlar ordusu geçen Pazar akşamında Suriye’de bulunan tekfirci teröristleri cezalandırmak hedefi ile, onların Deyrozur’da IŞİD teröristlerinin komuta ve toplantı merkezi, bomba yüklü araçların üretim ve teçhizat atölyelerini, orta menzilli karadan karaya 6 füze ile hedef alarak nokta vuruşla imha etti./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.