Laricani: Suudi rejimi, yüzlerce masum ve savunmasız sivilin kanını akıttı

  • 10 Ekim 2016
  • 963 kez görüntülendi.
Laricani: Suudi rejimi, yüzlerce masum ve savunmasız sivilin kanını akıttı

İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, Suudi savaş uçaklarının Yemen’in başkenti Sana’da matem merasimine düzenlediği kanlı saldırıyı kınadı.

İslami Şura Meclisi Başkanı “Ali Laricani” Suudi savaş uçaklarının dün akşam saatlerinde Yemen’in başkenti Sana’da matem merasiminin düzenlendiği bir salona gerçekleştirdiği saldırıyı kınayarak, bu saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerinin acılarını paylaştı.

İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani Yemen Temsilciler Meclisi Başkanı “Yahya Ali Rai’”ye gönderdiği taziye mesajında, Suudi rejimin Yemen’de mazlum ve dirençli Yemen halkına yönelik amansız ve acımasız saldırı ve cinayetlerinin devamında dünyanın gözü önünde bir kez daha Sana’da yeni bir cinayet işleyerek, yüzlerce masum ve savunmasız sivilin kanını akıttığını belirterek, bazı uluslararası örgütler ve ülkelerin bu cinayetlere karşı sessizliğinin hala sürdüğünü ifade etti.

Laricani mesajının devamında, İran’ın Uluslararası Kızılhaç ve Yemen Kızılayı ile koordinasyon için bu saldırıda yaralananların intikali ve tedavisi için acil girişimlerde bulunmaya hazır olduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.