Lieberman, Netanyahu’dan Kudüs İntifadası’nın sindirilmesini İstedi

  • 29 Şubat 2016
  • 859 kez görüntülendi.
Lieberman, Netanyahu’dan Kudüs İntifadası’nın sindirilmesini İstedi
Siyonist İsrail Rejimi eski Dışişleri Bakanı, Kudüs intifadasının sindirilmesi konusunda Netanyahu’ya 10 maddelik bir tasarı sundu.

Er-Risale Net İnternet sitesinin bildirdiğine göre Avigdor Lieberman, Kudüs İntifadasına karşı konulması zaruretini bildirerek, kendisinin başbakan Netanyahu’ya on maddelik bir plan teklif ettiğini ve bu plan uyarınca Netanyahu’nun Filistin intifadasını bastırmak için 10 adımı uygulaması gerektiğini bildirdi.

Lieberman’ın 10 maddelik planı uyarınca, İsrail tekrar terör siyasetini uygulamalı, Filistinli esirlerin idam edilmesi, Filistinli şehitlerin naaşlarının aktarılması, operasyon sanıklarının ve ailelerinin Gazze’ye sürgün edilmesi, Filistin Özerk yönetimin mal varlığının tesliminin durdurulması, Filistinlilerin cezalandırılmalarının şiddetlendirilmesi, İsrail’in araplardan kimlik belgelerini geri alması ve tüm işgal altındaki bölgelerde olağanüstü hal ilan edilmesi gerekir.

Geçen yıl Ekim ayında işgal altındaki bölgelerde Kudüs İntifadası başlamış ve bu hareket tüm Filistin’e yayılmış bulunmaktadır. Bu süre içinde şu ana kadar 186 Filistinli siyonistlerce hedef alınarak şehid edilmiş ve binlercesi de yaralanmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.