Lübnan Hizbullah temsilcisi Abbas Kaduh: Amerika’nın bölgede vahşilik için artık yeri kalmadı

  • 03 Şubat 2018
  • 1.078 kez görüntülendi.
Lübnan Hizbullah temsilcisi Abbas Kaduh: Amerika’nın bölgede vahşilik için artık yeri kalmadı

Lübnan Hizbullah temsilcisi Abbas Kaduh, siyonist rejimin İsrail’in bölgede yenilgiye uğramasından sonra bölgede rolünün olmayacağını ve Amerika için de bölgede vahşiliğini sürdürmesi için yer kalmayacağını ve dünyanın da artık Amerikanın sultasına izin vermeyeceğini söyledi.

Abbas Kaduh, dün Tahran’da düzenlenen 29. Uluslararası Asya Partileri Daimi komitesi Konferansı (ICAPP) ve 2. İpekyolu Konferansı’nda yaptığı konuşmada,  Lübnan Hizbullah hareketinin faaliyetlerinin insan eksenli olduğunu ve bugün direniş ekseninin, en önemli unsurları  elinde bulundurduğunu söyledi.

Lübnan Hizbullah yetkilisi, Lübnan Hizbullahı’nın İran’ın yardımıyla siyonist rejimle mücadele ettiğini ve Lübnan’ın  siyonistlerin işgalinden kurtardığını söyledi.

Abbas Kaduh, Hizbullah hareketinin terör örgütü IŞİD ile mücadelede İran ve Suriye ile işbirliği yaptığını ve direniş ekseninin terör örgütünü böylece yenilgiye uğrattığını söyledi.

Bu arada Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS’ın konferanstaki temsilcisi Halid Kaddumi de, terör rejimi İsrail’in işgalindeki  Filistin topraklarında adaletin olmadığını bundan dolayı da bölgede barışın sağlanmasının beklenmemesi gerektiğini söyledi.

Halid Kaddumi, barış ve güven içinde yaşayabilecek bir yeni nesil oluşturmak gerektiğini söyledi.

HAMAS yetkilisi, kanunların iman ve itikad için hazırlandığını ve yapıldığına işaretle, ‘İslam dini toplumda tam olarak yürürlükte olursa o zaman o toplumda adalet de olur’ dedi.

Kaddumi, adaletin olmadığında  barışın da hiç bir şekilde olmayacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.