Lübnan Hizbullahı’na karşı Tel Aviv ile BAE istihbarat işbirliği

  • 09 Nisan 2021
  • 670 kez görüntülendi.
Lübnan Hizbullahı’na karşı Tel Aviv ile BAE istihbarat işbirliği

Birleşik Arap Emirlikleri siber güvenlik başkanı, ülkenin Lübnan’daki Hizbullah’a karşı Siyonist rejimle istihbarat güvenliği işbirliğini ifşa etti.

Siyonist medyadan Haaretz gazetesine verdiği demeçte bu konuyu açıklayan Muhammed Hamd el-Kuveyti, geçen Ocak ayında Lübnan Sedir Ağacı adlı bir grubun siber saldırısının ardından BAE ve Kudüs’teki işgalci rejimin Hizbullah’ın siber faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduğunu söyledi.

El-Kuveyti, Lübnanlı Sedir Ağacı grubunun ABD, İngiltere, Mısır, Ürdün, Lübnan ve Siyonist rejim ile Batı Şeria’nın bazı kısımlarındaki sunuculara hacker’larla ilgili programları ve İran’la bağlantılı olduğu iddia edilen teknolojileri kullanarak sızdığını iddia etti.

El-Kuveyti, ilk olarak bu ülkenin özel sektörü tarafından fark edilen bu siber saldırıda Birleşik Arap Emirliklerinin de hedef alındığını belirtti.

BAE ve Siyonist rejim, sözde Yüzyılın Barış Anlaşmasını, 15 Eylül 2020’de Beyaz Saray’da eski ABD Başkanı Donald Trump’ın huzurunda imzaladılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.