Lübnan Müslüman Alimler Topluluğu: Amerika İran Karşısında Hiç Bir Halt Edemez

  • 11 Şubat 2017
  • 1.455 kez görüntülendi.
Lübnan Müslüman Alimler Topluluğu: Amerika İran Karşısında Hiç Bir Halt Edemez

Lübnan Müslüman alimler topluluğu, ABD’nin yeni hükümetinin İran İslam Cumhuriyeti karşısında hiç bir şey yapamayacağını bildirdi.

İRNA’nın verdiği habere göre Sünni ve Şii din alimlerinden oluşan Lübnan Müslüman Alimler Topluluğu dün Cuma günü İslam İnkılabı Rehberi, İran Cumhurbaşkanı, İran Meclis Başkanı ve İran Dışişleri bakanına ayrı ayrı mesajlar göndererek İslam İnkılabının 38. Zafer yıl dönümü dolayısıyla tebrikte bulundu ve Amerika’nın asla, İslam ümmetinin ilerleme ve gelişmesine sebep olan İran’ın ilerlemesine engel olamayacağını bildirdiler.

Lübnan Müslüman alimler topluluğu, İran halkı ile bölge halkları arasında mezhebi, dini, etnik ve ırkçı fitneler yoluyla mesafe düşürmek isteyen Amerika’nın başarılı olamayacağını bildirdi.

Lübnan Müslüman alimler topluluğu, İran İslam Cumhuriyetinin, ümmetin evlatları ile her zaman onların İslam’a karşı bağlılıkları uyarınca davrandığını ve tüm dünya mustaz’aflarına yardım eli uzattığını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.