Mahmut Abbas’a Bağlı Güvenlik Güçleri El-Halil’de Üniversite Öğrencisini Gözaltına Aldı

  • 18 Ekim 2018
  • 1.386 kez görüntülendi.
Mahmut Abbas’a Bağlı Güvenlik Güçleri El-Halil’de Üniversite Öğrencisini Gözaltına Aldı

Mahmud Abbas başkanlığındaki Filistin Yönetimi’ne bağlı güvenlik birimleri Batı Yaka’da hukuka aykırı keyfi tavırlarını sürdürüyor.
Son günlerde baskılarını daha da yoğunlaştıran Filistin Yönetimi güvenlik birimleri özellikle eski esirleri ve öğrencileri siyasi görüşleri sebebiyle gözaltına almaya devam ediyor.
Filistin Yönetimi’ne bağlı Genel İstihbarat biriminin son olarak El-Halil Üniversitesi öğrencilerinden Mehdi Es-Sarsur’u gözaltına aldığı ifade edildi.
Es-Sarsur’un ailesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Genel İstihbarat biriminin Filistinli öğrencinin kentte çalıştığı iş yerine baskın düzenlediğini bildirdi.
Aile, baskın sırasında gözaltına alınan Mehdi Es-Sarsur’un Genel İstihbarat birimi görevlilerince sorguya çekilmek üzere götürüldüğünü ve Filistinli gencin gözaltına alınma sebebi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadığını söyledi.
Filistin Yönetimi güvenlik birimlerinin Batı Yaka’nın çeşitli vilayetlerinde çok sayıda üniversite öğrencisini Filistin Yönetimi’nin politikalarına karşı oldukları gerekçesiyle gözaltında tuttuğu kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.