Mazlum ve Mustazafların Rehberi: Düşmanların İran’a saldırısının sebebi İran’ın gücünün artmasındandır

  • 09 Nisan 2018
  • 910 kez görüntülendi.
Mazlum ve Mustazafların Rehberi: Düşmanların İran’a saldırısının sebebi İran’ın gücünün artmasındandır

İran İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamenei, İran silahlı kuvvetleri komutanlarından bir grubu kabulünde, düşmanların İran’a yönelik saldırılarının sebebinin, İran’ın her geçen gün gücünün artması olduğunu söyledi.

İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hamanei, dün İran silahlı kuvvetlerinin üst düzey komutanlarını kabulünde, Receb ayına girilmesi münasebetiyle tebriklerini bildirirken,  Receb, Şaban ve Ramazan aylarının,  Allah’ın salih kulları için özel ve teberrük edilmiş aylar  olarak nitelerken, bu ayların manevi açıdan en iyi şekilde değerlendirilmesini istedi.

İslam inkılabı rehberi, sözkonusu kabulde, iktidar, güvenlik, izzet ve kendine yeterli gücünün zaruretine ve de silahlı kuvvetlerde yeni komuta kademeleri  oluşturma ve eğitmenin gerektiğini işaretle  İran silahlı güçlerinin çalışmaların neticesinin  belirlenen hedefler çerçevesinde olması gerektiğini söyledi.

İslam inkılabı rehberi ayrıca İran’ın mevcut dönemin İran’ın izzet dönemi olduğunu ifade ederek, İslami düzen aleyhine eşi görülmemiş saldırıların nedeninin de İslam nizamının  artan gücü oluğunu zira düşmanların bu artan güçten tehlike hissettiğini ve saldırılarını arttırdıklarını söyledi.

Rehber Hamenei, tüm komplolar ve düşmanlara rağmen İslami düzenin gücünün gün be gün artacağını söyledi.

İslam inkılabı rehberinin konuşmasından önce de, İran genel kurmay başkanı tümgeneral Muhammed Bakıri, geçen hicri şemsi yılda  elde edilen kazanımlar ve çalışmalar hakkında açıklama yaparken, yeni yılda da, belirlenen hedeflere ulaşmak için çalışmaların süreceğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.