Mazlum ve Mustazafların Rehberi İmam Hamaney: Halk, çok tehlikeli bir komployu etkisizleştirdi

  • 27 Kasım 2019
  • 691 kez görüntülendi.
Mazlum ve Mustazafların Rehberi İmam Hamaney: Halk, çok tehlikeli bir komployu etkisizleştirdi

İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei, onca para ve çaba harcanan çok tehlikeli ve büyük bir komplonun halk tarafından etkisizleştirildiğini belirtti.

Bugün ülke genelinden binlerce Gönüllü Seferberlik Teşkilatı Besic mensubu İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hamanei ile görüştüler.

Kabulde İslam İnkılabı Rehberi çök önemli açıklamalarda bulundu.

Ä°mam  Hamanei, büyük Ä°ran milletine son günlerde ortaya koydukları görkemli hareketinden dolayı teÅŸekkür ederek, “gerçekten Ä°ran milleti bir kez daha güçlü ve azametli bir millet olduÄŸunu kanıtlamış oldu.” diye konuÅŸtu.

İran milleti tarafından düşmanlarca onca para ve çaba harcanan çok tehlikeli ve büyük bir komplonun boşa çıkarıldığına dikkat çeken İslam İnkılabı Rehberi, benzin meseleni fırsat olarak görüp kendi ordularını hareket geçirenlerin bu yakıp, yıkma eylemlerinin halk tarafından etkisizleştirildiğini beyan etti.

Güvenlik güçlerinin de hareket geçtiÄŸini ve kendi görevlerini yerine getirdiklerine deÄŸinen Ä°mam Hamanei, “ancak milletin bu bir haftada yaptığı iÅŸ, sahadaki herhangi bir hareketten daha büyük ve önemliydi; bu hareket Zencan ve Tebriz’den baÅŸlayıp, diÄŸer kentlere ve hatta köyle sıçradı ve en son olarak da Tahran’da bu hareket, bunca büyüklükte gerçekleÅŸti.” diye konuÅŸtu.

İslam İnkılabı Rehberi, küresel emperyalizmin ekranlar arkasında oturup, bu hareketi izlediğine işaretle, esas düşmanın bu hareketin ne anlama geldiğini bildiğini ve bunun karşısında geri adım attığını belirtti.

Ä°mam Hamanei beyanatının devamında, Besic hakkında deÄŸerlendirmede bulunarak, Besic’in hiçbir ÅŸeyinin ithal edilmediÄŸini ve yüzde yüz Ä°nkılap ve Ä°slami düşünceye dayalı olduÄŸunu, Besic’in dünyada en büyük kültürel, toplumsal ve askeri aÄŸ olduÄŸu ifade edilebileceÄŸini kaydetti.

Besic’in kurulmasının, tehdidin fırsat dönüşmesi için tam bir örnek sayıldığına dikkat çeken Ä°slam Ä°nkılabı Rehberi, birçok tehdidin Besic’in inisiyatifi ve giriÅŸimleriyle fırsata dönüştüğünü beyan etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.