Menbiç’te patlama

  • 18 Mayıs 2019
  • 2.142 kez görüntülendi.
Menbiç’te patlama

Suriye’nin kuzeyinde yer alan Halep vilayetine bağlı Menbiç’te bomba yüklü bir aracın patlaması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti ve yaralandı.

Suriye Demokratik Güçleri Enformasyon Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, dün bir saldırgan bomba yüklü araçla Menbiç’in polis merkezine saldırdı. Saldırı sonucu bir polis hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Ancak bazı muhalif kaynaklar saldırıda 4 kişinin öldüğünü ve 10’dan fazla kişinin de yaralandığını duyurdu.

SANA’nın Hama muhabiri de Suriye ordu birliklerinin Hama kırsalının kuzeyinde yer alan Masasina Beldesi ekseninden saldırı girişiminde bulunan Nusracı terör gruplarının toplanma noktalarını tespit edip yoğun operasyonlarla saldırganları etkisiz hale getirdiklerini belirtti.

Muhabir ayrıca; ordu birliklerinin Hama kırsalı kuzeybatısında yer alan Sheyriye ve İmeyka köylerindeki Nusra Cephesine ait birkaç yuvayı muhtevalarıyla birlikte yoğun operasyonlarla imha ettiklerini söyledi.

Bu arada SANA muhabiri; Suriye birliklerinin İdlib kırsalı güneyinde yer alan Hiş, Han Şihun, Kfarseccane, Maarharme ve Hbayt bölgelerindeki Nusra Cephesine tabi ve güvenli bölgelere saldırmaya çalışan teröristleri ateşe tutup etkisiz hale getirdiklerini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.