Milli Direniş Tugayları: Siyonist Rejimin Ateşkes İhlalleri Sabrımızı Zorluyor…

  • 20 Aralık 2014
  • 978 kez görüntülendi.
Milli Direniş Tugayları: Siyonist Rejimin Ateşkes İhlalleri Sabrımızı Zorluyor…

Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi’nin askeri kanadı durumundaki Milli Direniş Tugayları Siyonist işgal rejiminin varılan ateşkes anlaşmasını sürekli bozmasının sabırlarını zorladığını ve kendilerinin de bunu bozmak zorunda kalabilecekleri uyarısında bulundu.

Siyonist işgal uçaklarının dün geceki hava saldırılarını şiddetle kınayan Direniş Tugayları işgalcinin daha önce balıkçılarla Gazze sınırındaki çiftçilere yönelik yaptığı saldırılara yeni bir saldırı ve yapılan ateşkes ihlallerine de yeni bir ihlal eklediğini ifade etti.

Dün geceki saldırılarla ilgili olarak basın açıklaması yapan Direniş Tugayları “işgal uçakları dün gece direniş güçlerine ait bir noktayı bombalamaları, işgal rejiminin ateşkesi uygulamada ağır davranması ve bunu sürekli ihlal etmesi, ateşkesi bozup yeniden direnişe geçmeye bizi zorlamaktadır” ifadesini kullandı.

Hareket yayınladığı basın açıklamasında ayrıca Gazze’deki direniş hareketlerine çağrıda bulunarak dünkü saldırılarla ilgili acilen bir araya gelip işgalcinin Kudüs, Batı Yaka ve Gazze’de yaptığı tecavüzlere karşılık vermek için karar almalarını istedi.

İşgal rejiminin Gazze halkına karşı 7 Temmuz 2014’te başlattığı 51 günlük savaşın ardından sağlanan ateşkesten sonra işgal uçakları dün gece ilk kez Gazze’nin Han Yunus şehrinde direniş güçlerine ait bir noktayı bombaladı. Ateşkesin havadan ihlali niteliğindeki bu saldırıda can kaybı olmadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.