MOSSAD ile Suriye’deki teröristler arasında gizli bir oturum düzenlendi

  • 28 Haziran 2015
  • 771 kez görüntülendi.
MOSSAD ile Suriye’deki teröristler arasında gizli bir oturum düzenlendi

Haber kaynakları siyonist İsrail rejimi casusluk örgütü (MOSSAD) ile  Suriye’deki teröristler arasında gizli oturum düzenlendiğini bildirdiler.

Haberlere göre,  En’Nusra örgütünün elebaşlarından bir grubun, Suriye  halkı ve devleti aleyhindeki savaşın nasıl sürdürüleceğiyle ilgili olarak MOSSAD subayları ile oturum yaptıkları anlaşılıyor.

Söz konusu oturumda  siyonist subayların, en’Nusra terörist örgütüne Suriye ordusu aleyhinde saldırıların  nasıl düzenleneceğine dair bilgi verdiği anlaşılıyor.

Bu arada  siyonist İsrail basınından Haaretz de, İsrail’in en’Nusra örgütünü  tank gibi ağır askeri araçlara karşı kullanılabilen  roket ve füzelerle  donatma konusunda yakın işbirliği içinde olduğunu yazdı.

Siyonist İsrail televizyonu Kanal-2 ise, bu zamana kadar Suriye’de çatışmalarda yaralanan teröristlerden 1600 kadarının İsrail hastanelerinde tedavi edildiğini  bildirdi.

İsrail ordusu,  Suriye ile sınırında her gün  yaralı teröristleri İsrail’e naklederken onlardan, bölge ve Suriye hedeflerini gerçekleştirmek için en iyi şekilde  yararlanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.