Muhammed Rıza Arif: Üniversiteler, İmam Hamaney’in Batılı Gençlere Mesajlarını Yayımlamalı…

  • 27 Ocak 2015
  • 846 kez görüntülendi.
Muhammed Rıza Arif: Üniversiteler, İmam Hamaney’in Batılı Gençlere Mesajlarını Yayımlamalı…

İran İslam İnkılabı Mashalatını Belirleme Konseyi üyesi Muhammed Rıza Arif, İmam Hamaney’in Avrupa ve Kuzey Amerikalı geçlere yazdıkları mesajın çok değerli olduğunu belirterek, “İran İslam Devrimi’nde de gençlerin ön saflarda yer aldıklarını gömüştük. Günümüzde de İslam İnkılabı Rehberi ülke içerisinde en çok gençler ile iletişim kurmaktadırlar. İmam Hamaney bu mesajlarında, Avrupa ve Amerikalı gençleri muhatap almışlardı ve onların direkt ve güvenilir kaynaklar kullanarak İslam ile tanışmaları istemişlerdi. Tabi bu, liderimizi Avrupa’daki yetişkin insanlarda umutlarını kestikleri anlamına gelmiyor ve bilgi edinen gençler de mutlaka yetişkin insanların düşüncelerini de etkileyeceklerdir” dedi.

Üniversite ve akademisyenlerin bu mesajı yaymak ile görevli olduklarını vurgulayan Arif, “Üniversiteler, batılı ülkeler ile olan ilişkileri kullanarak, İmam Hamaney’in batılı gençlere ulaşabilmesi için ciddi bir şekilde çalışmalar gerçekleştirmelidirler. Liderimizi bu mesajı ile Müslüman ve batılı gençler arasında daha yakın ilişkiler kurulması ve gerçek İslam’ın batılı gençlere ulaştırabilmeyi umut ediyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.