Muhsin Rızai: Büyük Şeytan ABD Direniş Karşısında Yenilecek!

Bir TV programına katılan Nizamın maslahatını belirleme kurumu NMBK Sekrereti Muhsin Rızai, çeşitli siyasi ve iktisadi konuları değerlendirdi.

Bölgede asıl Amerika İran’la uğraşarak sürtüşmeye girdiğini kaydeden Rızai, bunun için direnişten başka çare olmadığını kaydetti.

Fars Körfezi bölgesinde İran İslam Cumhuriyeti gibi bağımsız ve büyük bir devletin varılğı Amerikalıların işine yaramadığını belirten Rızai, Amerika İran’ı Gacarlar ve Pehlevilerin karanlık dönemine geri getirmeye çalıştıklarını, fakat direniş karşısında hezimete uğrayacakları kesin olduğunu vurguladı.

Rızai ekonomi konusunda da İran serbest ekonomi peşinde olmadığını, ancak ekonomide serbestlik peşinde olmaları gerektiğini ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.