Muhsin Rızai: Halk Üzerine Düşeni Yaptı Sıra Hükümette

  • 26 Kasım 2019
  • 784 kez görüntülendi.
Muhsin Rızai: Halk Üzerine Düşeni Yaptı Sıra Hükümette

Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Genel Sekreteri Muhsin Rızai, dün Tahran’da düzenlenen iktidar ve emniyeti destekleme gösterisine katılarak; “Bugün düzenen miting, halkın sesinin provakatörlerden ayrı olduğunu belirtmektedir.” diye belirtti.

Muhsin Rızai, halkın bu yürüyüşle kendisini provakatörlerden ve istihbarat servislerinin casusluklarından ayırmak için gerçekleştirdiğini belirterek; “Halk, kendi hayatımızı iyileştirmek için bizim kendi kudret ve gücümüz var, yabancı ellerin karışmasına izin vermiyoruz, dediler.” dedi.

Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Genel Sekreteri Muhsin Rızai; “Halk, devlet adamlarını disiplin ile hareket etmeye ve İslam İnkılabı Lideri tarafından ilan edilen genel politikalara uymaya ve halkın tüm sorunları çözme isteklerini yansıtmaya davet ediyor.” diye belirtti.

Muhsin Rızai, hükümetin halk karşındaki vazifesine değinerek şöyle devam etti: “Hükümet, benzin fiyatlarını artırma konusundaki son kararında temkinli davranmalıydı ve İran milleti kendisini coşkulu ve sadık bir şekilde provakatörlerden ayırdığı için şimdi, hükümetin insanlara karşı hesap verme, yani bu kişilerin sadakatine uygun şekilde cevap verme zamanıdır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.