Mukaddemfer: Siyonist İsrail, direniş cephesi tarafından kuşatılmış durumda

  • 06 Ekim 2023
  • 94 kez görüntülendi.
Mukaddemfer: Siyonist İsrail, direniş cephesi tarafından kuşatılmış durumda

İran Devrim Muhafızları Ordusu Başkomutanı Danışmanı ve Siyaset Uzmanı Hamid Rıza Mukaddemfer, Siyonist İsrail’in Direniş Cephesi tarafından kuşatıldığını söyledi.

Devrim Muhafızları Ordusu Başkomutanı Danışmanı ve siyaset uzmanı Hamid Rıza Mukaddemfer, konuk olduğu bir devlet televizyonu kanalında, İslam Devrimi Lideri İmam Hamanei’nin Filistin meselesine ilişkin yaptığı son konuşmalarını değerlendirdi.

Filistin meselesi ve Filistin topraklarının 80 yıllık işgali, ideolojik, dini, ahlaki ve insani açıdan tüm Müslümanlar için önemli bir konudur.” dedi.

“Filistin bu ülkenin insanlarını ilgilendiren bir meseledir, bizimle hiçbir ilgisi yoktur” şeklindeki bazı açıklamaları eleştiren Mukaddemfer, “Filistin, tehditlerin, güvensizliğin, barış ve huzurdan mahrumiyetin kaynağı olan Siyonistler tarafından işgal edildi. Batı Asya bölgesi bu yüzden bizim için önemli.” ifadesini kullandı.

Mukaddemfer, “Siyonist Rejim tüm Müslümanlara ve bu bölge halkına düşmandır ve hatta Kur’an’da bu aşırılık yanlısı Yahudilerin Müslümanlara düşman olduğu belirtilmektedir.” açıklamasını yaptı.

Filistin meselesinin önemine ve Siyonistlerin İran milletiyle düşmanlığına değinen Devrim Muhafızları Başkomutanı Danışmanı Mukaddemfer, şunları  kaydetti:

“Bu düşmanlık rejimin özünde vardır ve bu Siyonistleri bölgemizde barışın ve güvenliğin en büyük düşmanı haline getirmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    Zalim kim olursa olsun akibeti berbat olur firevun dedeniz yenemedi sizmi yeneceksiniz yinede savaş iyi deyil

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.