Munafıkların yalan haberleri konusunda ciddi uyarı!

  • 24 Aralık 2016
  • 2.185 kez görüntülendi.
Munafıkların yalan haberleri konusunda ciddi uyarı!

Irak’ın tanınmış büyük taklit merciilerinden Ayetullah Sistani, terör örgütü münafıklar güruhunun Tekfiri IŞİD terör örgüttüne karşı sürdürülen mücadeleyle ilgili gerçek dışı uyduruk haberler yayınlamaları konusunda uyarıda bulundu.

Ä°RÄ°B haber ajansının bildirdiÄŸine göre Kerbela Cuma namazı imamı ve Ayetullah Ali Sistani’nin temsilcisi bu haftaki Cuma namazı hutbesinde terörizmle mücadele konusunda münafık teröristler güruhunun Irak ordusu ve direniÅŸ güçlerinin iradesini kırma yönündeki giriÅŸimlerine temasla, Irak ordusu ve halk direniÅŸ güçlerinin bu gibi yalan ve uyduruk haberlerden etkilenmeyeceklerini bildirdi.

Necef’in bir diÄŸer taklit merciilerinden Ayetullan Muhammed taki Muderrisi de Papa’ya çaÄŸrıda bulunarak ırkçılık ve ÅŸiddete karşı çıkmasını isteyerek, dünyadaki mevcut krizlerin dünya genelinde kapsamlı bir iÅŸbirliÄŸi olmaksızın giderilemeyeceÄŸini bildirdi.

Ayetullah Müderrisi ayrıca dünyada terörizme karşı mücadele için BM çatısı altında güvenlik konseyine paralel yeni uluslararası bir kuruluşun oluşturulmasını istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.