Müşir El-Mısri: ”Milli Devlet” Yasa Tasarısının Kabulü Halinde Olacaklardan İşgal Yönetimi Sorumludur…

  • 24 Kasım 2014
  • 795 kez görüntülendi.
Müşir El-Mısri: ”Milli Devlet” Yasa Tasarısının Kabulü Halinde Olacaklardan İşgal Yönetimi Sorumludur…

Hamas üyesi milletvekili Müşir El-Mısri, işgal hükümetinin “milli devlet” yasa tasarısını kabul etmesinin tehlikeli bir gelişme olduğunu ve işgal rejiminin despotluğuna işaret ettiğini söyledi.

Yasa tasarısının kabulünün işgal rejiminin Filistinlilere hiçbir haklarını geri vermemek ve Filistin topraklarının tamamına hakim olmak için planlı ve programlı bir şekilde hareket ettiğinin kanıtı olduğunu kaydeden El-Mısri, yasanın kabulü halinde sonuçlarından tamamen işgal yönetiminin sorumlu olacağı uyarısında bulundu.

Müşir El-Mısri, bugün (24 Kasım Pazartesi) Filistin Parlamentosu Enformasyon Ofisi tarafından basına dağıtılan açıklamasında, Filistin halkının ve direnişinin işgalcinin planlarına karşı direneceğini ifade etti.

İşgal hükümetinin kabul ettiği yasa tasarısının Filistinlileri birlik olmaya yöneltmesi gerektiğini kaydeden El-Mısri, Filistin halkının bu tür yasaları pratikte geçersiz hale getirme gücüne sahip olduğunu bildirdi.

Kudüslülerin vatandaşlıktan çıkarılmasının işgal rejiminin ulaştığı iflasın boyutuna işaret ettiğini belirten El-Mısri, işgal rejiminin bu tür uygulamalarla yok oluşunu hızlandırdığını ve Filistin halkının direnişin etrafında kenetleneceğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.