Müslümanların direnişi Tahran’dan Filistin’e ve oradan da Lübnan, Yemen ve Suriye’ye ulaştı

  • 02 Temmuz 2017
  • 1.252 kez görüntülendi.
Müslümanların direnişi Tahran’dan Filistin’e ve oradan da Lübnan, Yemen ve Suriye’ye ulaştı

İslam ülkeleri radyo ve televizyon birliği yüksek şurası başkanı Abdullah Kasir, bazı İslam ülkelerinin savaş ve zulümle iç içe olduğu şartlarda, İran İslam Cumhuriyetinin güçlü bir şekilde güvenliğini koruduğunu ve Müslümanlar aleyhinde yüzlerce oyunu bozduğunu söyledi.

Abdullah Kasir, İran’ın kuzeydoğusunda yer alan Meşhed kentinde 7. İslami Film Pazarı’nın açılış merasiminde yaptığı konuşmada, teröristlerin ve hamilerinin Tahran’da İran Meclisi ve rahmetli İmam Humeyni’nin mezarını hedef alan saldırı komplosuna işaretle, İran’ın Suriye’de teröristlerin mevzilerine füze saldırısı düzenlemesiyle kendi gücünü ispatladığını ve teröristlere ve hamilerine gerekli cevabı verdiğini söyledi.

Abdullah Kasir, İran İslam Cumhuriyeti’nin teröristlere karşı direnmesinin Amerika ve işbirlikçi piyonlarının  rahatsızlığına neden olduğunu belirterek, ”Amerika ve müttefikleri İran’ın gücünü bozamazlar’ dedi.

Abdullah Kasir, ayrıca Filistin halkının direnişi ve mücadelesinin hiç bir zaman kesilmeyeceğini de belirterek; İslam düşmanları ve teröristlere karşı müslümanların direnişinin Tahran’dan Filistin’e ve oradan da Lübnan, Yemen ve Suriye’ye ulaştığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.