Nakavi Hüseyni: 3 Müslüman’ın ölümüyle, ABD’nin çifte politikası daha da netleşti…

  • 14 Şubat 2015
  • 663 kez görüntülendi.
Nakavi Hüseyni: 3 Müslüman’ın ölümüyle, ABD’nin çifte politikası daha da netleşti…

İran İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Siyaset Yüksek Komisyonu Sözcüsü Seyyid Hüseyin Nakavi Hüseyni, ABD’de 3 Müslüman’ın ölümünü, demokrasiyi savunduklarını iddia edenler ve Batı insan hakları için ciddi bir sınav niteliğinde olduğunu belirtti.
İSNA haber ajansına demeç veren Nakavi Hüseyni, Amerika’da 3 Müslüman’ın ölümü ve Batılı ülkelerin buna karşı sessiz kalmasına temasla, Müslümanlara karşı nefret ve husumetiyle bilinen bir kişi tarafından bu 3 Müslüman’ın katledilmesinin, bu cinayetin tamamen akidevi olduğunu gösterdiğini kaydetti.
Demokrasiyi savunduklarını iddia eden Batı toplumunda 3 Müslüman’ın ölümünün, insan hakları, ifade ve inanç özgürlüklerini desteklediklerine dair iddialarının, yalandan ibaret olduğunu, belli hedef ve çıkarlarına hizmet için bir araç olarak kullandıklarını gösterdiğini sözlerine ekledi.
Amerika’nın Kuzeyinde yer alan Carolina eyaletinde 3 Müslüman öğrenci, Salı günü, kendi evlerinde, komşuları tarafından açılan ateş sonucunda hayatını kaybetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.