Nasır Salahuddin Tugayları: Ateşkes İhlali Savaş İlanıdır…

  • 25 Aralık 2014
  • 872 kez görüntülendi.
Nasır Salahuddin Tugayları: Ateşkes İhlali Savaş İlanıdır…

Halk Direnişi hareketinin askerî kanadı durumundaki Nasır Salahuddin Tugayları tarafından bugün (25 Aralık Perşembe) yapılan açıklamada işgal güçlerinin ateşkes ihlalinde bulunmalarının savaş ilanı anlamına geleceği ifade edilerek buna karşılık kendilerinin de eli kolu bağlı durmayacakları vurgulandı.

Nasır Salahuddin Tugayları adına bugün öğle vakitlerinde düzenlenen basın açıklamasında, Filistin direnişinin ateşkes şartlarına bağlı kalmasına rağmen işgal güçlerinin dün gerçekleştirdikleri baskının ve Kassam Tugayları’nın komutanlarından Teysir es-Semiri’nin şehit edilmesinin siyonist işgalcilerin ateşkes ihlallerinin yeni bir tekrarı olduğu hatırlatıldı. Siyonist işgal güçlerinin bütün anlaşma duvarlarını yararak bölgede yeni birtakım şartları hâkim kılmaya çalıştıklarına dikkat çekilen açıklamada ateşkeste aracılık eden Mısır’ın bütün bu ihlaller karşısında sessiz kalmasına ve ateşkesin şartlarına bağlı kalınmasının sağlanması konusunda üstlendiği sorumluluğu yerine getirmemesine de tepki gösterildi. Açıklamayı yapan sözcü Mısır’ı bu konuda sorumluluğunu yerine getirmeye ve ateşkes ihlallerinin son bulması için derhal harekete geçmeye çağırdı.

Açıklamada Gazze’nin yeniden imarının geciktirilmesinin ve ablukanın sürdürülmesinin siyonist işgal rejimi açısından da maliyetinin olacağına, Filistin halkı eziyet çekerken, sıkıntılara maruz kalırken, hakları gasp edilirken işgalci siyonistlerin zevk ve eğlence içinde yaşayamayacaklarına dikkat çekildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.