Netanyahu: Suudi Arabistan bizim için düşmandan çok İran’a karşı bir müttefik

  • 22 Ocak 2016
  • 714 kez görüntülendi.
Netanyahu: Suudi Arabistan bizim için düşmandan çok İran’a karşı bir müttefik

Siyonist İsrail başbakanı Netanyahu, Arap ülkelerini İsrail’in müttefikleri olarak niteledi.

İşgalci İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, birçok Arap ülkesinin İsrail’i “müttefik” olarak gördüklerini dile getirdi. İşgalci Siyonist İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Suudi Arabistan ve Arap dünyasından birçok ülkenin bugün Tel Aviv’i bir düşmandan çok İran ve IŞİD karşı bir müttefik olarak gördüklerini bildirdi.

Davos’taki bir oturumda soruları cevaplayan Netanyahu, Arap ülkeleri ile bu yakınlaşmalarının Filistin sorununun çözümüne katkıda bulunabileceğini de iddia etti.

Netanyahu, Suriye’de binlerce teröriste destek verdiklerini dolaylı olarak itiraf ederken, İsrail’in onları her açıdan desteklediğini söyledi.

Siyonist İsrail başbakanı, İsrail’in, binlerce Suriyeli mülteciye evsahipliği yaptığını belirterek, ‘biz onların yaralarını sarıyor ve onlara gerekli tıbbi imkanları sunuyoruz’ dedi.

Bilindiği gibi Suriye buhranının başlamasından bu yana siyonist İsrail rejimi, Suriye’de yaralanan teröristlerin tedavileri için Suriye sınırlarında oluşturduğu sahra hastanelerinde teröristlerin tedavisini yaptıktan sonra tekrar onları Suriye’ye gönderiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.